אוכל

מה אוכלים אחרי אימון בוקר?

By יולי 9, 2018 No Comments

סיימנו אימון בוקר, העלנו דופק, הפעלנו את שרירי הרגליים, הידיים, הגב הבטן  ואפילו המח, הזענו, קצת רעדנו, אבל עכשיו זה מאחורינו וזה בדיוק הזמן להטעין את הגוף מחדש☺

עד כשעה בערך לאחר לאימון אינטנסיבי, כשהגוף עדיין מתאושש, השרירים העייפים ישאבו את רב האנרגיה אליהם ובכך נוכל לעודד יותר בניית רקמת שריר מרקמת שומן.

אספנו בשבילכם את ארוחות הבוקר הטובות ביותר… 

The ultimate smoothie- השייק האולטימטיבי

מה צריך שיהיה בבית?

1 בננה

1 תמר

1/4 כוס חלב קוקוס

חופן גדול של תרד ( לא מרגישים את הטעם)

כף זרעי צ’יה

כוס מים

כוס תותים/ אננס/פטל/מנגו או כל פרי אחר. (עדיף קפוא)

איך מכינים?

מרסקים בבלנדר את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. מעבירים לכוס ושותים מיד☺

מתעצלים להכין בבית?  קפצו לתמרה והם כבר יכינו את זה בשבילכם☺

https://www.facebook.com/pg/tamara.telaviv/about/?ref=page_internal

מוזלי  Muesli

השילוב המושלם של יוגורט ( עדיף עבשים או עזים) גרנולה+ תפוח + כף דבש.

גרנולה ביתית

מה צריך שיהיה בבית?

3 כוסות שיבולת שועל

1/3 כוס שמן קוקוס

1/3 כוס דבש/סילאן

1 כוס אגוזים (מה שבא)

אחרי האפייה: חצי כוס שוקולד / חמוציות

איך מכינים?

מערבבים את כל החומרים יחד. אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות למשך 20-30 דקות, עד שהתערובת מזהיבה. מצננים ומוסיפים את השוקולד/ חמוציות.

מתעצלים להכין בבית? נסו את הגרנולה המושלמת של הבייקרי או של ג’וסה.

https://www.jusa.co.il/

http://www.bakerytlv.co.il/

Open faced sandwich

כבר מזמן הבנו שהלחם הוא סתם תירוץ בשביל להעמיס עליו כמה שיותר דברים צבעוניים, טעימים ובריאים .. נסו את השילובים המפתיעים:

מה צריך שיהיה בבית?

2 פרוסות לחם (עדיף לחם כוסמין) ומעל:

  • חמאת בוטנים פרוסות תפוח ירוק וזרעי צ’יה.
  • אבוקדו, ביצה קשה עגבניות.
  • גבינת עיזים, מלפפון, עגבניות, נבטי חמנייה
  • טחינה גולמית, פרוסת בננה, מעט סילאן.

מתעצלים להכין בבית? נסו את הטוסט הפתוח של סיטיזן או את הטאפסים של פנקס הקטן.

https://www.citizengardentlv.com/

https://www.rest.co.il/rest/80247660/

Acai ball

מה צריך שיהיה בבית?

1 בננה קפואה

1כף אבקת אסאי של נביטאס נטורלס (ניתן לרכוש בניצת הדובדבן)

חצי כוס חלב אורז או חלב שקדים

4\1 כוס אוכמניות קפואות

איך מכינים?

מרסקים בבלנדר את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. מעבירים לקערה ומוסיפים מעל כל מה שאוהבים: בננות, תותים, פירות יער, חמאת בוטנים, זרעי ‘צ’יה, קוקוס, גרנולה או כל תוספת אחרת.

מתעצלים להכין בבית? אין כמו ה- BALL  של ג’וסה, אורבן שאמן או של superfood boutique

https://www.jusa.co.il/

https://www.facebook.com/superfood.boutique/

https://www.facebook.com/pg/UrbanShamanTLV/about/?ref=page_internal